Het huidige bestuur van vzw KAMC Koersel-toerisme bestaat uit de volgende 8 mensen (willekeurige volgorde)

De Raad van bestuur wordt gevormd door Raf Smeets, Ludo Schoofs en Danny Vanesch

 

       Raf Smeets         This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Raf is de techneut van KAMC Koersel. Is bij KAMC Koersel sinds 1976 en in het bestuur sinds 1979. Rijdt al sinds 1978 met Moto Guzzi en weet dus wat sleutelen aan de motor wil zeggen. Is ook op en top op de hoogte van alles (tot het kleinste schroefje toe) wat met Guzzi te maken heeft en zijn garage lijkt meer op een Guzzi magazijn annex garage. Wordt dus ook door iedereen geconsulteerd die met zo een schuddende tweecilinder rijdt en weer ergens te velde in panne staat. Een goede Hoegaerden slaat hij nooit af en voor de rest is hij de rust zelve. Komt bij de leden over als de “Pater Familias” maar kan er geweldig slecht uit zien na een nacht stappen. Wij hebben meerdere foto’s om dit te bewijzen. Snurkt in zijn slaap harder dan 5 Guzzi's met open uitlaat en kan zo gerust meer dan de helft van de camping wakker houden. (Kijk dus uit waar ge Uw tent opzet tijdens Motocamp) Rijdt zowel zijspan als solo maar het zijn (allemaal) Guzzi's natuurlijk!
011/53.81.63

 

      Marcel Schaeken    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Stichter (!!) van MC Koersel Toerisme, samen met Luc Daniels, en er nog altijd bij als eerste. Rijdt ieder jaar nog vele kilometers in binnen - en buitenland. Kan zeer gezapig vertellen en weet nog perfect welke baan hij 35 jaar geleden genomen heeft om naar een piepklein treffen te rijden ergens in het Hoge Noorden. (achter die wei met de twee koeien naar rechts!!) Kan ook de ganse groep moeiteloos een gezellige avond bezorgen met zijn verhalen / vertellingen uit het verleden. Rijdt ondertussen dan nog met de fiets naar Compostella of Noorwegen en wandelt ook de Dodentocht van Bornem uit. Is gekend bij Duvel en Westmalle als zijnde één van hun grootste klanten. We kunnen helaas niet alles hierover vertellen maar zelfs het hondenhok is daardoor al eens gesneuveld. En ook zijne "rugzak" oftewel de oude Renault R5 heeft hij ooit op zijn dak in een gracht moeten achterlaten. Heeft sinds kort ook een computer maar heeft er nog iedere dag ruzie mee. Die doet niet wat hij wil hé!! Rijdt zijspan en solo. Vroeger werd het zijspan van stal gehaald na een zware nacht stappen maar tegenwoordig is dat meestal om ergens aan een Run deel te nemen. Heeft het zijspan ook al eens volgetankt met diesel. Zijn brein was toen nog be"duvel"d van de avond ervoor. . . . .
011/42.34.55

 

     Marc Lekens               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Marc is ook techneut en vraagbaak voor de mensen van Koersel met hun technische problemen. Gaat zeker ook zo graag met de hond wandelen en een Kriek is altijd welkom. Zijn deur staat altijd open voor de leden van Koersel. En is hij niet thuis dan is hij waarschijnlijk voor KAMC Koersel ergens naartoe. Is lid van Koersel sinds 1980 en in het bestuur sinds 1990. Wordt fantastisch gesteund door zijn vrouwtje Marie Claire in hetgeen hij doet voor de club. En alhoewel hij niks van voetbal kent, gaat hij toch regelmatig kijken om commentaar te geven op trainer, spelers en scheidsrechter. Raar hé!! Naar het schijnt weet hij ondertussen toch al welke de thuisploeg is. Maar als ze halftime gewisseld hebben, is hij toch weer effe de kluts kwijt. Maar over en voor KAMC Koersel mag je hem alles vragen en hij staat dadelijk klaar. Wisselt al eens regelmatig van moto. Rijdt ook zijspan en solo. "Maar die rijden niet op diesel hé Marc. Geen van beiden. Hoe dikwijls ge dat ook probeert . . .. . "
011/42.47.82

 

     Ludo Schoofs                This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ludo verzorgt al verschillende jaren het secretariaat van KAMC Koersel. Is zeer vergeetachtig naar namen en plaatsen van de treffens uit het verleden waar hij ooit naartoe is gereden. Kan nu absoluut niet meer tegen alcohol, daar waar dat vroeger toch wel wat anders was. Die foto al slapend tegen de bierbakken op het oude Tententreffen bewijst niks. Motortechniek en Chinees zijn voor hem ook twee dezelfde talen maar een band oppompen lukt nog net. Bengelt zelfs bij de theoretische vragen op de clubuitstap na 30 jaar nog altijd steevast ergens onderaan het klassement. "Met opzet" zegt hij zelf!! Ah ja??? En onderweg?? Vroeger moest het vooruitgaan maar sinds hij in augustus 2015 terug een Guzzi heeft gekocht, is de snelheid er uit. Maar nu kan hij terug met de voeten aan de grond en valt hij tenminste niet meer om . . . . . . Probeert deze website te onderhouden maar kent er echt niks van! Maar bij gebrek aan beter laat de rest van de club hem maar wat klungelen. Bij de club sinds 1982 en in het bestuur sinds 1990.
0473/718674

 

     Willy Dekkers            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tja, wat moeten we hiervan zeggen? 't Is eigenlijk van oorsprong een Nederlander met een Aprillia maar wij hebben hem heropgevoed. Het heeft ons wel veel bloed, zweet en tranen gekost maar de Aprillia is er nog altijd en werd zelfs aangevuld met een Guzzi zijspan. Let op voor de glazen op toog en tafel als hij zaken aan het uitleggen is, want de handen vertellen meer dan de mond, nietwaar! Voelt zich even goed thuis op tractors en in vrachtwagens als op zijne moto. Gezond leven "op den buiten" is voor hem belangrijk. Is nog altijd zeer netjes en verzorgd en probeert als vrijgezel de dames te charmeren. Vind zichzelf "romantisch" maar wij vinden hem eerder "reumatisch". Maar helaas dames . . . . hij is ondertussen van straat. En het leesbrilletje dat hij gebruikt, heeft hem doen beseffen dat hij ook niet meer van de jongste is want hij is 60 geworden in 2016. Komt altijd en overal te laat . . . . . . . maar is een opperste beste kerel.
011/42.66.26

 

     Luc Daniels                 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dit is nu eens nen “echte” zoals men zegt. Was in 1969 erbij toen MC Koersel opgericht werd. Is gedurende al die jaren al overal met de motor geweest in zowel binnen als buitenland. De laatste jaren heeft hij het accent vooral gelegd op buitenlandse ritten. Is samen met Marcel de aanspreekpersoon als U iets wil weten over de buitenlandse treffens. Heeft altijd wel een antwoord klaar en een extra pintje zal er ook nog wel bij gaan nietwaar? In het bestuur sinds 1995. En zijn bijnaam is echt niet voor niks "Wildschwein". Is wel hard gekalmeerd de laatste jaren want ook voor hem geldt de regel: "We zijn nog wel mooi maar niet meer zo jong!!" Alhoewel . . . mooi??? Vraag dat toch maar eens aan de andere leden van Koersel. En de moto: alleen BMW hé!.
0479/98.06.98

 

     Pierre Kennes           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Motorrijder / avonturier in hart en nieren. Heeft in de beginjaren (toen de dieren nog konden spreken en Thierry Sabine nog organisator was) nog verscheidene keren meegedaan aan Parijs - Dakar. Is ook al vele jaren aktief geweest in de Technische Commissie van de BMB (werd hiervoor zelfs gehuldigd in januari 2008) en weet dus wat er omgaat in het motowereldje. Rijdt ieder jaar heel wat km's in binnen en buitenland en gaat ieder jaar ook een paar keer op reis naar exotische bestemmingen met moeilijke namen. Da's het voordeel als ge Uw eigen baas zijt hè. Het zand van Dakar is nog op te snuiven in zijn garage te Lummen. Bij de club sinds 2005 en in het bestuur sinds einde 2007. Heeft nog altijd het idee dat een baan tussen twee gemeenten hier een etappe van den Dakar is. Vliegt naar India om daar een moto te kopen en komt dan via de helft van de aardbol met een originele Enfield terug naar Lummen gereden. Die Enfield staat nu in zijn living en zijn kleindochter rijdt er soms ook mee. Is helaas ook een wielerterrori . . .euh . . wielertoerist zoals Marcel.
0495/57.70.55

 

    Danny Vanesch             This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De jongste (nou ja, wat is jong he?) en de slimste (alhoewel!!) van ons allemaal. Hij heeft in elk geval vroeger op school de meeste broeken versleten want hij heeft het langst van ons allemaal op de schoolbanken gezeten. We hadden als penningmeester iemand nodig die zijn eigen naam zonder fouten kon schrijven en tot 100 kon tellen zonder telraam. Hij was de enige van de kandidaten binnen de club die daarin slaagde. En zodoende verzorgt hij nu de boekhouding van onze vzw. Geld tellen kan hij als de beste want hij is in dienst bij een grote financiele instelling. Sinds dat we onze centen aan hem hebben toevertrouwd, zijn we naar het schijnt allemaal miljonairs geworden. Echt waar!!! Dat heeft hij toch zo gezegd en ook op de achterkant van een bierviltje geschreven. Het is wel nog moeilijk leesbaar omdat hij even later zijn Duvel heeft omgeduwd op datzelfde bierviltje toen hij van zijn barkruk viel . . . . . . Is een trouwe BMW rijder met ondertussen ook al heel wat kilometers op zijn teller. Bij de club sinds 2002 en in het bestuur sinds 2019.
0473/89.88.57

 

Wij hebben nooit vastgehouden aan een echte functieomschrijving voor de bestuursleden.
Alle beslissingen worden door het bestuur genomen in onderlinge collegialiteit..
U kan bij deze mensen terecht voor alle info betreffende de club.